Halilhodzic parasının peşinde

Trabzonspor'la yollarını olaylı bir şekilde ayıran teknik direktör Vahid Halilhodzic geciken alacağının ödenmemesi üzerine harekete geçti. Bordo-Mavili kulüpten ayrılırken alacağı ücret üzerinde mutabakat sağlayan Bosnalı çalıştırıcı, ocak ve şubat ayları

Halilhodzic parasının peşinde
Trabzonspor'la yollarını olaylı bir şekilde ayıran teknik direktör Vahid Halilhodzic geciken alacağının ödenmemesi üzerine harekete geçti.
 
Bordo-Mavili kulüpten ayrılırken alacağı ücret üzerinde mutabakat sağlayan Bosnalı çalıştırıcı, ocak ve şubat aylarında bu parayı tahsil etti.
 
Ancak Halilhozdic’in bu kez de 210 bin Euro’luk UEFA primlerinin gecikmesi üzerine düğmeye bastığı öğrenildi. Trabzonspor Kulübü’ne haber gönderen Halilhodzic, bu rakamın bir an önce kendisine ödenmesini istedi. Bu arada ödemenin yapılmaması halinde olayın boyutu değişip, UEFA’ya dahi götürülebileceği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor