Halilhodzic onunla çalışacak!

HalilHodzic’in Trabzonspor’da çalışacağı yardımcıları belli olmaya başladı. Boşnak teknik adamın Trabzonspor'da görev yapacağı teknik ekibinde bir de Türk antrenör yer alacak. Haber61.net Boşnak teknik adamın yardımcılığını yapacak Türk antrenörün kim old

Halilhodzic onunla çalışacak!
HalilHodzic’in Trabzonspor’da çalışacağı yardımcıları belli olmaya başladı. Boşnak teknik adamın Trabzonspor'da görev yapacağı teknik ekibinde bir de Türk antrenör yer alacak. Haber61.net Boşnak teknik adamın yardımcılığını yapacak Türk antrenörün kim olduğunu buldu.
 
Haber61.net'in edindiği bilgiye göre, kendi getireceği yardımcılarının yanısıra bir dönem Trabzonspor’da da görev yapan Antrenör Fatih Kavlak da Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic’in ekibinde yer alacak.
 
1974  Sivas doğumlu teknik adam Fatih Kavlak 2004-2005 ve 2006-2007 futbol sezonlarında Trabzonspor'u çalıştıran Ziya Doğan'ın yardımcı antrönerliğini yapmıştı.

Trabzonspor dışında Türkiye süper liginde Kocaelispor, ikişer kez Malatyaspor ve Gençlerbirliği takımlarında calıştıktan sonra Azerbaycan premıer liginde de Karabag ve Gebele takımlarında görev yapan kavlak, son olarak 19.10.2011- 25.09.2012 tarihleri arasında Gebele takımının teknik direktörü olarak calıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor