Halilhodzic onların üzerinde duruyor

3 ay aradan sonra geri dönen Özer Hurmacı ile son haftaların yıldızı Mehmet Ekici birlikte oynayacak. Halilhodzic, ilk 11'i bu iki isim üzerine şekillendirme kararını verdi, "Daha fazla sorumluluk alın" dedi.Trabzonspor'da uzun bir sakatlık döneminin ardı

Halilhodzic onların üzerinde duruyor

3 ay aradan sonra geri dönen Özer Hurmacı ile son haftaların yıldızı Mehmet Ekici birlikte oynayacak. Halilhodzic, ilk 11'i bu iki isim üzerine şekillendirme kararını verdi, "Daha fazla sorumluluk alın" dedi.

Trabzonspor'da uzun bir sakatlık döneminin ardından Gaziantepspor maçıyla sahalara dönen Özer Hurmacı'nın performansı büyük beğeni topladı. Oynadığı son iki maçta harikalar yaratan Mehmet Ekici ile Özer Hurmacı'yı orta sahada birlikte oynatmayı planlayan Halilhodzic, ideal 11'ini bu ikili üzerine şekillendirme kararı aldı.

Gelecek hafta oynanacak olan Akhisar maçında yine bir revizyona gitmeyi planlayan Halilhodzic'in iki oyuncuyla görüşerek, "Bundan sonraki süreçte daha fazla sorumluluk alarak bu takımı üst noktalara çıkarmanızı istiyorum" dediği öğrenildi.

İki oyuncu da Boşnak hocaya, "Elimizden geleni yapıp takımı yükselişe geçireceğiz" dediği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor