Halilhodzic onlara karşı kazanamıyor...

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, bordo-mavili takımda daha önce futbol oynamış ve teknik direktörlük yapmış isimlerin ligde çalıştırdığı takımları karşısında galibiyet yaşayamadı.Halilhodzic yönetimindeki bordo-mavili takım, bu sezon ilk ol

Halilhodzic onlara karşı kazanamıyor...

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, bordo-mavili takımda daha önce futbol oynamış ve teknik direktörlük yapmış isimlerin ligde çalıştırdığı takımları karşısında galibiyet yaşayamadı.

Halilhodzic yönetimindeki bordo-mavili takım, bu sezon ilk olarak kulüpte futbolculuk ve teknik direktörlük  yaşantısında önemli başarılara imza atan Şenol Güneş'in çalıştırdığı Bursaspor ile karşılaştı. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 20 bini aşkın taraftarı önünde sezon açılış töreninde yeşil-beyazlı takım ile hazırlık karşılaşması oynayan karadeniz ekibi, bu karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Bordo-mavililer, daha sonra ligin 4'üncü haftasında, daha önce bordo-mavili takım formasıyla gol krallığı yaşayan Shota Arveladze'nin takımı Kasımpaşa ile karşılaştı. Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki oynanılan bu karşılaşma da 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor, ligin 5'inci haftasında kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından görevine son verilen Tolunay Kafkas'ın çalıştırdığı Kardemir Karabükspor'un karşısına çıktı.

Karadeniz ekibi, deplasmanda oynanılan bu karşılaşmadan 3-0 gibi farklı bir mağlubiyetle ayrılarak bu sezonki en farklı yenilgisini aldı. Bordo-mavililer, böylelikle Vahid Halilhodzic yönetiminde söz konusu maçlarda galip gelemedi.

PUAN CETVELİNDE DURUM

Trabzonspor, puan cetvelinde eski teknik direktörlerinin çalıştırdığı takımlardan Akhisar Belediyespor ve Bursaspor'un gerisinde bulunurken, Kardemir Karabükspor'un önünde yer alıyor.

Ligde ilk 7 hafta sonunda Akhisar Belediyespor 13 puanla 3'üncü, Bursaspor 10 puanla 8'inci sırada yer alarak bordo-mavili takımın önünde kendilerine yer buldular. 8 puanla 12'nci sırada yer alan bordo-mavili ekip, bu takımlar arasında sadece 7 puanla 13'üncü sırada yer alan Kardemir Karabükspor'u geride bıraktı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR'LA İLK GALİBİYETİNİ HEDEFLİYOR

Trabzonspor, hafta sonunda geçen sezon görevden ayrılan Mustafa Akçay'ın takımı Akhisar Belediyespor ile hafta sonunda deplasmanda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak.

Bordo-mavili takımda  daha önce görev almış isimlerin çalıştırdığı takımları karşısında galibiyet yaşayamayan Halilhodzic, bu kez sahadan galibiyetle ayrılarak bu konuda bir ilki başarmaya çalışacak.

Teknik direktör Mustafa Akçay, geçen sezon bordo-mavili takımın ligin 20. haftasında Akhisar Belediyespor'a 4-2 yenildiği karşılaşmanın ardından istifa etmişti. Trabzonlu teknik adam, bu sezon öncesi de Akhisar Belediyespor ile sözleşme imzalamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor