Halilhodziç Milli Takımı uyardı

Fildişi Kıyısı Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç maçın ardından yaptığı açıklamad güzel bir maç izlediklerini belirterek, takımında geçmişten gelen kimi sorunların olduğunu dile getirdi. İlk 15 dakika oyuna çok iyi başlamadıklarını vurgulayan Halilhodziç

Halilhodziç Milli Takımı uyardı
Fildişi Kıyısı Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç maçın ardından yaptığı açıklamad güzel bir maç izlediklerini belirterek, takımında geçmişten gelen kimi sorunların olduğunu dile getirdi.

İlk 15 dakika oyuna çok iyi başlamadıklarını vurgulayan Halilhodziç, şöyle konuştu: ''Bu sürede bir de gol oldu. İkinci yarıda maça biz hakimdik. Galibiyeti haketmiştik. Avrupa'nın çok iyi bir takımı olan Türkiye'ye karşı olunca, her zaman kazanamıyorsunuz. Beraberlikten memnun olmamız, çalışmalarımızı sürdürmemiz gerekir. Bu takım ilerisi için çok şeyler vaadediyor. İkinci yarıda 5-6 gol atma olasılığımız ortaya çıktı. Ağır bir zeminde oynadığımızı unutmamak gerekiyor. Kolay yorulabilecek bir sahada oynadık. Bizim açımızdan özellikle ikinci yarıda iyi bir maç olduğunu düşünüyorum.''

Halilhodziç, (A) Milli Takım'ın İspanya maçlarındaki şansının sorulması üzerine, milli takımın çok kaliteli bir ekip olduğunu ve deneyiminin de bulunduğu belirterek, ''En son Avrupa Şampiyonası'nda gelişim gösterdiniz. Fakat İspanya ekibi kolay değil. Son şampiyonada Avrupa Şampiyonu olmuş bir ekip. Dışarıda iyi bir sonuç almak isteyeceksiniz elbette. Ama evinizde iyi bir sonuç alacaksınız. Umarım iyi bir maç olur'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler