Halilhodzic kulübeye dönüyor

Her fırsatta oyuncularına sakin olmaları yolunda ültimatomlar veren teknik direktör Vahid Halilhodzic, tribünden bir türlü kendini kurtaramıyor.Başakşehir mücadelesinin ardından dün de yoğun itirazları nedeniyle hakem tarafından tribüne gönderilen Boşnak

Halilhodzic kulübeye dönüyor

Her fırsatta oyuncularına sakin olmaları yolunda ültimatomlar veren teknik direktör Vahid Halilhodzic, tribünden bir türlü kendini kurtaramıyor.

Başakşehir mücadelesinin ardından dün de yoğun itirazları nedeniyle hakem tarafından tribüne gönderilen Boşnak teknik adama, UEFA'nın en az 1 maç ceza vermesi bekleniyor.

Trabzonspor’un agresif teknik direktörü Vahid Halilhodzic, Karabükspor maçında ise kulübedeki yerini alacak. Kasımpaşaspor maçında cezası nedeniyle müsabakayı tribünden izlemişti. Cezası biten Boşnak çalıştırıcı Karabükspor maçında yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor