Halilhodzic: Kazanmak güzel ama...

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Metalist Karkiv'i 2-1 mağlup etmesinin ardından teknik direktör Vahid Halilhodzic açıklamalarda bulundu. Galibiyeti tesadüf olarak değerlendiren Boşnak hoca " Güzel bir futbol sergileyemedik. Paslarda çok hatalı davrand

Halilhodzic: Kazanmak güzel ama...
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Metalist Karkiv'i 2-1 mağlup etmesinin ardından teknik direktör Vahid Halilhodzic açıklamalarda bulundu.
 
Galibiyeti tesadüf olarak değerlendiren Boşnak hoca " Güzel bir futbol sergileyemedik. Paslarda çok hatalı davrandık, galibiyet güzel ancak futbol kötü.  Kolay pas kayıplawrı yaptık. Bu hatalardan dolayı gol yedik. Hatalar nedeniyle memnun dediğilim" ifadelerini kullandı.
 
Son dakikada attığı golle Trabzonspor'a galibiyeti getiren Papadopoulos için de açıklamalarda bulunan Halilhodzic " Avraam il kez takım arkadaşlarıyla ilk kez oynadı ve ilk maçında da gol kaydetti. Bu onun uyum sorununu atlatmasında önemli rol oynayacak. "
Cardozo'nun da maç eksikliği için sorun yaşadığını söyleyen Boşnak teknik adam gruptan çıkma şansının ise oldukça yüksek olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler