Halilhodzic: Kariyeriniz sizi getirdi!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic oyuncularını Akhisar Belediyespor ile oynayacakları karşılaşma öncesi motive etmeye çalışıyor.Yeni bir takım olduklarını ve bir ekip ruhu yakalamaya çalıştıklarını ifade eden Boşnak çalıştırıcı, "Şu anda ha

Halilhodzic: Kariyeriniz sizi getirdi!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic oyuncularını Akhisar Belediyespor ile oynayacakları karşılaşma öncesi motive etmeye çalışıyor.

Yeni bir takım olduklarını ve bir ekip ruhu yakalamaya çalıştıklarını ifade eden Boşnak çalıştırıcı, "Şu anda hazır bir takım görüntüsünde değiliz ama çalışarak bu sıkıntılı süreci aşacağımızı düşünüyorum. Kariyerleriniz sizi bu takıma getiren nedenlerden biri. Bundan beklentilerin ne kadar yüksekte olduğunu anlamanız için yeterli sanırım. Kariyerinizle ve özverinizle bu sıkıntılı süreci hep birlikte aşacağımıza inanıyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor