Halilhodzic kampa damga vurdu!

Trabzonspor'un Avusturya kampında Yusuf Erdoğan ve Özer Hurmacı, performanslarıyla ön plana çıkarken Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic’in sert açıklamaları, kampa damga vurdu.HALİLHODZİC HER DEFA SERT KONUŞTUBordo mavililerin 19 Temmuz'da 28 futbolcuyl

Halilhodzic kampa damga vurdu!

Trabzonspor'un Avusturya kampında Yusuf Erdoğan ve Özer Hurmacı, performanslarıyla ön plana çıkarken Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic’in sert açıklamaları, kampa damga vurdu.

HALİLHODZİC HER DEFA SERT KONUŞTU

Bordo mavililerin 19 Temmuz'da 28 futbolcuyla başlayan Avusturya kampında futbolcu sayısı, son olarak Cezayirli Essaid Belkalem'in de katılımı ile 29’a çıktı. Kampta yeni transferlerin performansından çok Vahid Halilhodzic’in sert açıklamaları dikkati çekti. Kamptan önce yaptıkları açıklamalarda transferlerin kampa yetişeceğini belirten yöneticiler, beklenen hamleleri geç yapınca Halilhodzic, tepkisini dile getirmekten geri kalmadı.

SON OLARAK "GİDERİM" TEPKİSİ

2-2’lik Lokomotif Taşkent maçından sonra, "Bu takıma en az 10 takviye lazım" diyerek bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Boşnak teknik adam, FC Köln ile oynanan ve 2-0’lık mağlubiyetle tamamlanan maçın ardından da tepkisini sürdürdü. Halilhodzic, en sert tepkisini ise pazar günkü 3-1'lik Augsburg yenilgisinden sonra gösterdi, "Beklediğim transferler gerçekleşmezse giderim" dedi. 

TRANSFERLERİN PERFORMANSINI BEĞENMEDİ 

Boşnak teknik adamın bu sert açıklamalarından sonra Oscar Cardozo, İshak Doğan, Essaid Belkalem, Fatih Atik ile prensipte anlaşamaya varıp Carl Medjani ve Musa Nizam transferlerini de bitirme noktasına getiren yönetimin bu hamleleri de Halilhodzic’i rahatlatmadı. "5 yerli ve 5 yabancı oyuncu ve zaman istiyorum" diyen Halilhodzic, kamp kadrosundan da bazı isimleri gönderebileceğini ima etti.

Trabzonspor’un 17 günlük Avusturya kampında daha çok futbolcuları tanımaya çalışan Halilhodzic, kendi oyun sistemini de oyunculara kabullendirmeye çalıştı. Ancak Boşnak teknik adam, özellikle yeni transferlerin kamptaki performansından memnun kalmadı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor