Halilhodziç: Kamp başladığında!

Gelecek sezon Trabzonspor'u çalıştıracağına kesin gözüyle bakılan teknik direktör Vahid Halilhodzic'in, geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği kulüp Ceo'su Burak Gürdal ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıkmaya başladı.Malouda ve Colman'ın durumunu s

Halilhodziç: Kamp başladığında!

Gelecek sezon Trabzonspor'u çalıştıracağına kesin gözüyle bakılan teknik direktör Vahid Halilhodzic'in, geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği kulüp Ceo'su Burak Gürdal ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıkmaya başladı.

Malouda ve Colman'ın durumunu soran Boşnak teknik adamın, "Kamp başladığında sorun istemiyorum. Bana kendini takıma verecek oyuncular teslim edin" dediği öğrenildi. 

Önümüzdeki sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmayı hedefleyen Trabzonspor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, geçtiğimiz günlerde kulüp Ceo'su Burak Gürdal ile bir araya gelen teknik direktör Vahid Halilhodzic, net ifadeler kullandı. Daha önce başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmelerde sorunlu oyuncu istemediğini ileten Boşnak çalıştırıcı, kulüp Ceo'su Burak Gürdal'la yaptığı görüşmede de aynı ifadeleri tekrarladı.

Adrian, Paulo Henrique, Marc Janko'nun gönderilmesinin ardından Malouda ve Colman'ın durumlarını soran Halilhodzic, geçtiğimiz sezon sorun çıkartan iki oyuncunun durumlarının netleşmesini istedi. Kampa sorunsuz bir oyuncu grubuyla gitmek istediğini ileten tecrübeli teknik adam, takım disiplinini ve düzenini bozacak, diğer genç oyuncuları etkileyecek oyuncuları takımda istemediğini kulüp yetkililerine iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler