Halilhodzic istifa sesleri için ne dedi?

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşan Trabzonspor'da Teknik direktör Vahid Halilhodzic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında tirbünlerden gelen istifa seslerinin kendisine sorulması üzerine, "istifa etmek gerekiyorsa e

Halilhodzic istifa sesleri için ne dedi?

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşan Trabzonspor'da Teknik direktör Vahid Halilhodzic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında tirbünlerden gelen istifa seslerinin kendisine sorulması üzerine, "istifa etmek gerekiyorsa ederim ve yerime de biri gelecekse sıkıntı yok" dedi.

Halilhodzic, "Ben çok zor bir işe el attım. Bu zorlukları 2 ayda halledebileceğimizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Biz yeni bir takım oluşturuyoruz. Maç kaybedildiği zaman hocanın hatasıdır. Ben buraya gelirken parayı tercih etmedim, etmiyorum da buradaki işin altından kalkmayı düşünüyorum. Şu an istifa etmek gerekiyorsa ederim ve yerime de biri gelecekse sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler