Halilhodzic ile Malouda birbirine girdi

Haber61.Net – haber Servisi – Trabzonspor , UEFA Avrupa Ligi Play Turu'nda Rostov ile Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını Bordo Mavililer kendi tesislerinde yaptığı antrenman ile sürdürürken antrenmanın sonrasında yemekhanede

Halilhodzic ile Malouda birbirine girdi

Haber61.Net – haber Servisi – Trabzonspor , UEFA Avrupa Ligi Play Turu'nda Rostov ile Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını Bordo Mavililer kendi tesislerinde yaptığı antrenman ile sürdürürken antrenmanın sonrasında yemekhanede tatsız bir olay meydana geldiği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adam Vahid Halilhodzic,antremandan sonra Fransız oyuncu Florent Malouda ile yemekhanede sert bir şekilde  tartıştı.

Yemekhanede ikili arasında tartışma büyürken Malouda ve Halilhodzic'in birbirlerinin  üzerine yürüdüğü bilgisine ulaşıldı. Vahid Halilhodziç ile Fransız futbolcunun tartışması sırasında Malouda'nın thsirtü yırtıldı. 

İkili arasında ki gerginliğin büyümesini araya giren yardımcı antrenor sporcular ve menejerler önledi. 

Bu gelişme üzerine teknik direktör Vahid Halilhodziç Malouda'yı kadro dışı bırakarak yönetimden bu futbolcuyu takımda görmek istemediğini belirterek gönderilmesini istedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor