Halilhodzic ideali arıyor

Spor Toto Süper Lig ve Avrupa'da kadro istikrarı sağlayamayan Trabzonspor'da, teknik direktör Vahid Halilhodzic ideal kadrosunu arıyor. Oyuncuların formsuzlukları ve sakatlıklar Boşnak teknik adamın adeta elini kolunu bağladı. Halilhodzic, takımın başında

Halilhodzic ideali arıyor

Spor Toto Süper Lig ve Avrupa'da kadro istikrarı sağlayamayan Trabzonspor'da, teknik direktör Vahid Halilhodzic ideal kadrosunu arıyor. Oyuncuların formsuzlukları ve sakatlıklar Boşnak teknik adamın adeta elini kolunu bağladı. Halilhodzic, takımın başında çıktığı 9 resmi maçta tam 25 oyuncuya görev verdi. 

Sezon başından bu yana kadro istikrarsızlığı yaşayan Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic, ideal 11'ini bulamadı. Bordo-mavililerde Halilhodzic döneminde Spor Toto Süper Lig'de oynanan 5 ve Avrupa'da oynanan 4 maçta kadrodaki 27 futbolcudan 25'i forma giydi. Oyuncuların formsuzluğu başta olmak üzere sakatlıklar nedeniyle hiçbir maça aynı 11'le çıkamayan Halilhodzic, yedek kaleci İbrahim Demir ve sakatlığı devam eden Özer Hurmacı'ya forma veremedi.

Halilhodzic, ideal 11'ini ararken, takımda ise herkesin forma şansı olduğunu gösterdi. Boşnak teknik adamın göreve başlamasının ardından bordo-mavili takımdaki sakatlıklar dikkat çekerken, yaşanan şansızlıklar nedeniyle de bir türlü arzuladığı kadroyu kuramayan Halilhodzic, takımda yer alan bütün oyunculara mücadele edenin formayı hak edeceğini ve ayrım içinde olmayacağını herkese şans vererek gösterdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor