Halilhodzic "Hazır değiliz"

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic, Avrupa Ligi Play-Off turunda Perşembe günü oynanacak Rostov maçının 11'ini belirlemeye çalışıyor. Kadrosuna çok sayıda oyuncu katmasına rağmen hazır bir görüntü sergileyemeyen bordo-mavililerde Boşnak çalışt

Halilhodzic "Hazır değiliz"

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic, Avrupa Ligi Play-Off turunda Perşembe günü oynanacak Rostov maçının 11'ini belirlemeye çalışıyor. 

Kadrosuna çok sayıda oyuncu katmasına rağmen hazır bir görüntü sergileyemeyen bordo-mavililerde Boşnak çalıştırıcı, oyuncularını sürekli ikaz ederek maçın önemini anlatttığı ifade edildi. 

Hazır olmadıklarını her fırsatta kamuoyuyla paylaşan tecrübeli teknik adamın, futbolcularıyla yaptığı görüşmelerde, "Yeni bir takımız ve bir ekip ruhu yakalamaya çalışıyoruz. Şu anda hazır bir takım görüntüsünde değiliz ama çalışarak bu sıkıntılı süreci aşacağımızı düşünüyorum. Özverinizle bu sıkıntılı süreci hep birlikte aşacağımıza inanıyorum" dediği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor