Halilhodzic: Gökhan iyi futbolcu

A MİLLİ Futbol Takımımızla, İzmir'de yarın karşılaşacak Fildişi Sahili'nin yıldız futbolcusu Drogba, Fenerbahçe'yle İstanbul'da oynadıkları Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçını unutamadığını söyledi. Türkiye'den bugüne kadar transfer teklifi alıp almadığı

Halilhodzic: Gökhan iyi futbolcu

A MİLLİ Futbol Takımımızla, İzmir'de yarın karşılaşacak Fildişi Sahili'nin yıldız futbolcusu Drogba, Fenerbahçe'yle İstanbul'da oynadıkları Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçını unutamadığını söyledi.

 

Türkiye'den bugüne kadar transfer teklifi alıp almadığı sorusu üzerine konuşan Drogba, “Teklif almadım. Ancak Türk takımlarından Fenerbahçe'ye karşı oynadığım maç güzel bir deneyimdi” dedi.

Premier Lig'de karşılıklı oynadıkları, milli takımımızın yıldızlarından Tuncay'dan da övgüyle bahseden Drogba, “Çok iyi yolda. İşini en iyi yapan futbolculardan biri. Gelecekte çok daha iyi yerlerde olacağından eminim” ifadesini kullandı. Chelsea'de sorunlu bir dönem geçiren ünlü futbolcu, Londra ekibinin Teknik Direktör Luiz Felipe Scolari'nin görevine son vermesiyle ilgili ise yorum yapmadı.

Fildişi Sahili Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ise çok önemli bir rakiple karşılaşacaklarını belirterek, “Türkiye, benim 8 ay görev yaptığım, dünya futbolunun yükselen ekiplerinden biri. Güzel bir maç olacağını umuyorum. Rakip takımdan birçok oyuncuyu tanıyorum, ancak en çok Gökhan Ünal'ı beğeniyorum. Trabzonspor'da çalışırken kendisini almak istedim. Zaten ben gittikten sonra da alındı” dedi.

Toplantıya katılan futbolculardan Yaya Toure ve Zokora ise Türk Milli Takımı'yla oynayacakları müsabakanın zorlu geçeceğini, hedeflerinin 2010 Dünya Kupası'na katılmak olduğunu söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler