Halilhodzic gerilime el atıyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, son dönemde takım üzerinde oluşan gerilime el atıyor.  Spor Toto Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor'da, teknik direktör Vahid Halilhodzic takım üzerinde oluşan gerilime el atıyor. Şampiyo

Halilhodzic gerilime el atıyor!
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, son dönemde takım üzerinde oluşan gerilime el atıyor. 
 
Spor Toto Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor'da, teknik direktör Vahid Halilhodzic takım üzerinde oluşan gerilime el atıyor. Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ve beklentileri üst seviyeye çıkartan Karadaniz ekibi, henüz ligde galibiyetle tanışamaması başta teknik direktör Vahid Halilhodzic ve futbolcular üzerinde baskıya yol açtı.
 
Sezon başında yeni bir takım kurmasına rağmen ideal kadro ile çalışmamanın sıkıntısı yaşayan bordo-mavililerde sakat oyuncuların çokluğu da Boşnak teknik adamı sıkıntıya soktu. İstanbul Başakşehir maçının hakemi Halis Özkahya'nın verdiği kararlar ise hala tartışılırken, bordo-mavililer Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile ipleri germiş durumda.
 
İstanbul Başakşehir maçında kendisinin de tribüne yollanmasını dikkate alan teknik direktör Vahid Halilhodzic, bu durumun takıma yansımaması için elinden geleni yapıyor. Oyuncuları ile sık sık görüşmeler yapan deneyimli teknik adam, 90 dakika boyunca yaşanacak sinir harbinden takımının iyi çıkabilmesi için terapiye başladı. Oyuncularına sakin olmaları ve akıllı hareket etmeleri konusunda uyarıda bulunan Boşnak çalıştırıcının, Kasımpaşa maçı öncesi yapılacak olan çalışmalarda taktiksel motivasyona ağırlık vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler