Halilhodzic geleceğe transfer yaptı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic "Hayrat Buluşması"nda gelecek için teknik ekibe bir transfer yaptı.Trabzon'un Hayrat ilçesinde bu yıl 14. düzenlenen "Hayrat Buluşması"na katılan Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Erzurum Üniver

Halilhodzic geleceğe transfer yaptı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic "Hayrat Buluşması"nda gelecek için teknik ekibe bir transfer yaptı.

Trabzon'un Hayrat ilçesinde bu yıl 14. düzenlenen "Hayrat Buluşması"na katılan Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Erzurum Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoterapi bölümünü kazanan Mustafa Albayrak isimli öğrenciye palaketini verdi. Bu sırada Halilhodzic, Albayrak'a Trabzonspor taraftarı olup olmadığını sordu.

Bu soru üzerine Albayrak, Halilhodzic'e "Evet Trabzonspor taraftarıyım ve ilerde Trabzonspor'da fizyoterepist olarak görev yapmak istiyorum" dedi. Bunun üzerine Vahid Halilhodzic "olabilir" cevabını verdi.

 

1-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler