Halilhodziç finalı kaçırdı

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Vahid Halilhodziç dünya kupası final maçını canlı olarak izleyemediler.Dün gece saat 21.30'da İstanbul’a gelen Trabzonspor’un teknik direktörü Vahid Halilhodziç burada Başkan İbrahim Hacıosmanoğ

Halilhodziç finalı kaçırdı

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Vahid Halilhodziç dünya kupası final maçını canlı olarak izleyemediler.

Dün gece saat 21.30'da İstanbul’a gelen Trabzonspor’un teknik direktörü Vahid Halilhodziç burada Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geldi.

Almanya ile Arjantin arasında oynanan Dünya Kupası final maçı saat 22.00'de başlarken Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direkttör Vahid Halilhodziç uçakla Trabzon’a gelmek için yola çıktılar.

Bilindiği gibi Cezayir Milli takımını Dünya Kupası finallerine katılan Boşnak teknik adamın takımı dünya kupasını kazanan Almanya’ya 2-1 mağlup olarak elenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor