Halilhodzic bu konuda ısrar ediyor!

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in, forvet, orta saha ve savunmaya birer takviye yapılması konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi.Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic, yapılan transferlere rağmen şampiyonluk yarışı için kadronun güçlendiril

Halilhodzic bu konuda ısrar ediyor!

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in, forvet, orta saha ve savunmaya birer takviye yapılması konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi.

Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic, yapılan transferlere rağmen şampiyonluk yarışı için kadronun güçlendirilmesi gerektiğini savunuyor. Bordo mavili yöneticilere de bu konudaki talebini ileten Halilhodzic’in, forvet, orta saha ve savunmaya birer takviye istediği öğrenildi.

Halilhodzic’in istediği transferleri gerçekleştirmek için yoğun şekilde çalışan bordo-mavili yönetim, "Her konuda anlaşmaya vardık" dediği Liverpool’un tecrübeli savunma oyuncusu Kolo Toure’nin kulübünde kalacağını açıklaması nedeniyle sıkıntıya girdi. Halilhodzic'in ısrarla istediği oyuncuyu kadrosuna katmak için uzun zamandır çaba harcayan yönetim, Fildişi Sahilli futbolcunun bu kararından sonra yeni bir arayışa girdi. Bordo mavililerin orta saha için Mehmet Ekici, forvet için ise Mevlüt Erdinç ile görüşmelerine devam ettiği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor