Halilhodzic beyin yıkıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, kritik Mersin İdmun Yurdu maçı öncesi beyin yıkıyor. Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 5. haftada henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor, 19 Eylül Pazar günü evinde oynayacağı Mersin İdman Yurdu karşıla

Halilhodzic beyin yıkıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, kritik Mersin İdmun Yurdu maçı öncesi beyin yıkıyor. 

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 5. haftada henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor, 19 Eylül Pazar günü evinde oynayacağı Mersin İdman Yurdu karşılaşmasına hayati maçlardan biri olarak bakıyor. Trabzonspor'da yaşanan sakatlıklar ve üst üste alınan olumsuz sonuçların ardından Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in, takımı toparlayıp yeniden ayağa kaldırmak için yoğun bir çaba harcıyor.

Ligde elde ettiği 4 puan ile tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Karadeniz ekibi milli takım maçları nedeniyle verilen arada çalışmalarını az sayıda oyuncuyla sürdürse de, Boşnak teknik adamın bu dönemde takımla birlikte kalan oyuncularla yakından ilglinme fırsatı buldu. Moral ve motivasyonu arttırıcı eylemler uygulayan Halilhodzic'in hafta içinde yaptığı antrenmanlar ise neşeli geçtiği gözlendi.

Milli takım kamplarında bulunan oyuncularında dönmesiyle birlikte taktik ağırlıklı çalışmalara ağırlık veren Vahid Halilhodzic, milli arada takımda ayrı kalan oyuncularla tek tek görüşmeler yaparak, kafa olarak futbolcularını Mersin İdman Yurdu maçına hazırladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler