Halilhodzic; Ağlamak ve sızlamak...

Haber61.net Spor ServisiFenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic açıklamalarda bulundu.Antrenman öncesi basına açıklamalarda bulunan Boşnak teknik adam Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak " Herşey zor durumda belli olur. Şu

Halilhodzic; Ağlamak ve sızlamak...

Haber61.net Spor Servisi

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic açıklamalarda bulundu.

Antrenman öncesi basına açıklamalarda bulunan Boşnak teknik adam Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak " Herşey zor durumda belli olur. Şu anda ağlamak sızlamak veya bazı şeylerin arkasından eleştiri getirmek yerinde olmaz. " ifadelerini kullandı.

Yunan futbolcu Papadopoulos'un bugün takımla idmanalara başlamasına da değinen tecrübeli hoca " O çok tecrübeli bir futbolcu. Bir çok takımda forma giydi. Bundan sonra bize yardımcı olacak. Kendisi ile ilgili çok iyi bilgiler aldım. Umarım uyum sorununu  çabuk atlatır. Ona tekrar hoşgeldin diyorum. Yarın itibariyle de gerçek idmanalara başlayacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor