Halilhodzic 4 isme kafayı taktı

Trabzonspor teknik patronu  Vahid Halilhodzic'in Mersin İdmanyurdu maçı öncesi önemli değişikliklere gideceği bildirildi.Son Karabükspor yenilgisinin ardından deneyimli teknik adamın 4 ismin üzerini çizdiği belirtildi.  Karabükspor maçında Zeki Yavru, İsh

Halilhodzic 4 isme kafayı taktı

Trabzonspor teknik patronu  Vahid Halilhodzic'in Mersin İdmanyurdu maçı öncesi önemli değişikliklere gideceği bildirildi.

Son Karabükspor yenilgisinin ardından deneyimli teknik adamın 4 ismin üzerini çizdiği belirtildi.  Karabükspor maçında Zeki Yavru, İshak Doğan, Mustafa Akbaş ve Serdar Gürler'in  performansları Boşnak Teknik Adamı büyük hayal kırıklığına uğrattı. Halilhodzic'in bu yüzden 4 futbolcuya da kafayı taktığı belirtildi.

Boşnak teknik adamın Zeki Yavru, İshak Doğan , Mustafa Akbaş ve Serdar Gürler'i Mersin İdmanyurdu maçında kızağa çekeceği hatta bu isimlerden bazılarını 18 kişilik kadronun dışında tutacağı bilgisine ulaşıldı. Mersin karşılaşmasında Halilhodzic'in Bosingwa'yı sağ kanada çekeceği, Serdar'ın yerine ise Özer Hurmacı veya Mehmet Ekici'ye görev vereceği konuşuluyor.

Orta sahanın sol kenarına Yusuf'u monte etmeyi planlayan Halilhodzic'in Waris'i ise forvet arkası olarak kullanmayı planladığı bildirildi. Musa Nizam'a yeniden sol bekte görev vermesi beklenen deneyimli hocanın eleştiri oklarının üzerine çevrilmesine neden olan Medjani'yi ön liberodan alıp stopere kaydıracağı Belkalem'e partner yapacağı ifade edildi. Bu arada Salih Dursun'a da hazır olması için uyarı yapıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor