Halil Dervişoğlu için kulübü dünyaları istedi!

Sezonu Galatasaray'da tamamlayan Trabzonlu genç golcü Halil Dervişioğlu için kulübü Brentford'un 10 Milyon Euro bonservis istediği öne sürüldü.

Halil Dervişoğlu için kulübü dünyaları istedi!

Trabzonspor ile yeniden anılmaya başlayan, sezonu kiralık olarak tamamladığı Galatasaray'ın da bonservisini istediği Trabzonlu genç golcü Halil Dervişoğlu'nun bonservisi el yaktı.

Oyuncunun kulübü Brentford, 10 milyon Euro’dan aşağı hiçbir teklifi değerlendirmeye dahi almayacağını bildirdiği öne sürüldü.

Hürriyet'te yer alan habere göre;

20 yaşındaki forveti, kendini geliştirmesi için Galatasaray’a bedava kiralayan İngiliz kulübü, bonservis fiyatını soran kulüplerden 10 Milyon Euro istedi.

Trabzonspor ile adı anılan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de istediği A Milli Takım’ın EURO 2020 aday kadrosuna davet edilen Halil'in bu şartlarda Türkiye’de kalması imkansız olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor