Halil: Burada harika bir ortam var!

Antrenmandan sonra Trabzonspor'un büyük bir kulüp olduğunu belirten Halil, "Almanya'dayken buranın çok büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Ama içerisine girdiğinde asıl büyüklüğü daha iyi fark edebiliyorsunuz" dedi. Trabzonspor'da başarılı olmak için her

Halil: Burada harika bir ortam var!

Antrenmandan sonra Trabzonspor'un büyük bir kulüp olduğunu belirten Halil, "Almanya'dayken buranın çok büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Ama içerisine girdiğinde asıl büyüklüğü daha iyi fark edebiliyorsunuz" dedi.

Trabzonspor'da başarılı olmak için her türlü ortamın bulunduğunu vurgulayan Halil, daha sonra şunları söyledi:

"Trabzonspor'da yeniden doğacağımı düşünüyorum. Burada mükemmel bir ekip ve harika bir çalışma ortamı var. İlk izlenimlerime göre arkadaşlığın çok ön planda olduğunu gördüm. Taraftar için ise söylenecek fazla bir şey yok. İmza töreni sırasındaki coşku her şeyi net bir şekilde ortaya koyuyor. Bu büyük taraftara layık olmaya çalışacağım. "

Halil, izinli olduğu dönemlerde de sürekli olarak antrenman yaptığını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler