Halil Altıntop Trabzon'a geldi

Trabzonspor'un dün 3 yıllık anlaşmaya vardığı gurbetçi oyuncu Halil Altıntop bu sabah Trabzon'a geldi.Eskişehirspor'un tesislerini dün gezdikten sonra İstanbul'a dönen, bordo-mavili kulübün başkanı Sadri Şener ve Tuncay Bekiroğlu ile görüşerek anlaşan mil

Halil Altıntop Trabzon'a geldi

Trabzonspor'un dün 3 yıllık anlaşmaya vardığı gurbetçi oyuncu Halil Altıntop bu sabah Trabzon'a geldi.

Eskişehirspor'un tesislerini dün gezdikten sonra İstanbul'a dönen, bordo-mavili kulübün başkanı Sadri Şener ve Tuncay Bekiroğlu ile görüşerek anlaşan milli futbolcu Halil Altıntop'u, havalimanında kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu karşıladı.

Halil Altıntop, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere havaalanından Trabzon Fatih Devlet Hastanesine götürüldü.

Adrian Mierzejewski ile Halil Altıntop'un, sağlık kontrollerinin ardından bugün saat 14. 00'de Ayasofya Müzesi'nde düzenlenen törenle Trabzonspor ile sözleşme imzalayacakları bildirildi.

Bordo-mavili kulübün kentin turizminin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla imza törenini bu tarihi mekanda düzenlediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor