Hakemler yeşillendi!

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de kırmızı formayla sahaya çıkan hakemler, 2011-2012 sezonunda yeşil formalarla düdük çalacak Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de kırmızı formayla sahaya çıkan hakemler, 2011-2012 sezonunda yeşil formalarla düdük çalacak.Meh

Hakemler yeşillendi!

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de kırmızı formayla sahaya çıkan hakemler, 2011-2012 sezonunda yeşil formalarla düdük çalacak Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de kırmızı formayla sahaya çıkan hakemler, 2011-2012 sezonunda yeşil formalarla düdük çalacak.

Mehmet Ali Aydınlar'ın başkanlığa gelmesiyle yeniden bir yapılanma içerisine giren Türk futbolu, hakemler için de yeni bir sayfa açıyor. Yusuf Namoğlu'nun Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığı'na gelmesinin ardından adeta "Yeşil Devrim" yaşanıyor. 2011-2012 sezonu için Namoğlu ve ekibi ilk iş olarak, geçtiğimiz sezon giyilen kırmızı formayı rafa kaldırdı ve yeşil rengi tercih etti.

Yeni sezonda hakemler için renkli bir kreasyon hazırlanıyor. Sahada giydikleri formadan, takım elbiselerine kadar renkli bir kreasyon seçildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2011-2012 sezonu için farklı ve canlı renklerde 4 takım elbiseyi, üst klasman hakemlerine dağıttı. Sahada giyilen forma renklerinde de değişikliğe gidildi.

Canlılık, dinamizm, ataklık, azim ve kararlılığı temsil eden "Kırmızı" renkten vazgeçen MHK, doğanın ve huzurun rengi olarak bilinen "Yeşil" rengi tercih etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler