Hakemler Trabzonspor'u katletti!

Bordo-mavili takım bu sezon gerek Spor Toto Süper Lig, gerekse Avrupa Ligi'nde hakem hatalarının kurbanı oldu. Önceki gün oynanan Elazığspor maçının 87. dakikasında ev sahibi takımdan Çağlar ceza alanında topu elle kesti. Hakem Mete Kalkavan bu net penalt

Hakemler Trabzonspor'u katletti!
Bordo-mavili takım bu sezon gerek Spor Toto Süper Lig, gerekse Avrupa Ligi'nde hakem hatalarının kurbanı oldu.
 
Önceki gün oynanan Elazığspor maçının 87. dakikasında ev sahibi takımdan Çağlar ceza alanında topu elle kesti. Hakem Mete Kalkavan bu net penaltıyı vermeyerek Trabzonspor'un 2 puan kaybetmesine sebep oldu. (0-0). Bu aslında bu sezon Karadeniz ekibinin kaderi gibiydi. Yine aynı Mete Kalkavan, ligin 3. haftasında Akhisar'ın Fırtına'yı 3-0 yendiği maçta bariz hatalar yapmıştı. Kalkavan, Sonko'nun 38'de Volkan Şen'i düşürdüğü pozisyonu ve yine aynı futbolcunun 60'ta ceza alanında topa elle müdahalesini görmeyerek iki net penaltıyı vermemişti. Kasımpaşa-Trabzonspor sınavında da hakem Özgür Yankaya sahneye çıkmıştı. 9. hafta maçında Yankaya, Trabzonlu oyunculara 1'i kırmızı olmak üzere 7 kart çıkardı. Olcan'ın düşürülüşünde penaltıyı es geçti. Trabzonspor bu karşılaşmayı 3-2 kaybetti.
 
JUVENTUS MAÇINDA NET GOL VERİLMEDİ
Fırtına'nın Karabükspor ile 2-2 berabere kaldığı 21. hafta maçında bu kez hakem Süleyman Abay devredeydi. Abay, 90+1'de sıfıra inen ve kale direğine bir metre yaklaşan Olcan'ın İshak tarafından sahanın dışına fırlatılmasına seyirci kalarak buz gibi penaltıyı es geçti. 18. haftada 1-1 biten Beşiktaş maçının 30. dakikasında Necip'in gol şansı yakalayacak Yusuf'u indirmesine kırmızı kart vermesi gereken Yunus Yıldırım, faul bile vermeyerek bu kervana katıldı. Juventus ile oynanan Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Fırtına'nın bariz golünü Belaruslu hakem Kulbakov vermedi. 71'de Yusuf çizgiden ortalamış ve Olcan golü atmıştı. Hakem net golü iptal etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler