Hakemler boykota gidiyor!

Portekiz Futbol Federasyonu ile mali konularda anlaşamayan 80 hakem, Portekiz Premier League'de boykota gitmeye hazırlanıyor.Ödenmeyen reklam primleri için ayaklanan Portekizli hakemler, söz konusu ödemelerin yapılmaması ve taleplerinin karşılanmaması dur

Hakemler boykota gidiyor!

Portekiz Futbol Federasyonu ile mali konularda anlaşamayan 80 hakem, Portekiz Premier League'de boykota gitmeye hazırlanıyor.

Ödenmeyen reklam primleri için ayaklanan Portekizli hakemler, söz konusu ödemelerin yapılmaması ve taleplerinin karşılanmaması durumunda ligin son 5 maçını boykot etmek için plan yapıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Hakemler Birliği Başkanı Jose Fontelas Gomes, "Lig yönetimi, bu sezon reklam primlerini ödememe kararı aldı. Ancak bu ödeme, son 10 yıldır yapılıyor ve hatta formalarda sponsor olmadığı dönemde bile yapılıyordu" ifadelerini kullandı.

Hakemler, bahsi geçen boykot iddiası hakkında herhangi bir açıklama yapmazken; hakem başına ödenmesi gereken rakamın sezon başına 3.700 avro olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler