Hakemi de yenmeliydik

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Legia Varşova maçında hakemin bariz hatalar yaptığını belirterek, "Hakeme rağmen kazanabilirdik. Ancak ikinci yarıdaki oyunumuzu sürdürdüğümüz takdirde yenemeyeceğimiz takım yok" dedi. Avrupa Ligi L Grubu'nda Leg

Hakemi de yenmeliydik
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Legia Varşova maçında hakemin bariz hatalar yaptığını belirterek, "Hakeme rağmen kazanabilirdik. Ancak ikinci yarıdaki oyunumuzu sürdürdüğümüz takdirde yenemeyeceğimiz takım yok" dedi. Avrupa Ligi L Grubu'nda Legia Varşova karşısında hem şansızlığına, hem de hakem Viktor Kassai'nin kötü yönetimine mağlup olan Trabzonspor'da ikinci yarıda oynanan iyi futbol yüzleri güldürdü. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, maçın geneline bakıldığında galibiyeti hak eden tarafın kendileri olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "İkinci yarı gerçekten iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarıdaki oyunumuzu sürdürdüğümüz takdirde yenemeyeceğimiz takım yok. Bunun işaretini futbolcularımız verdi." 
 
Net pozisyonlar var 
 
Hakem Kassai'nin iyi bir yönetim göstermediğini ifade eden Hacıosmanoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Verilmeyen penaltımız var. Buna benzer birçok pozisyonda da hakem hatası oldu ancak buna rağmen yenebilirdik. Yakaladığımız ancak değerlendiremediğimiz net pozisyonlar var. Sezona başlarken hedeflerimizi belirledik ve bu hedeflere emin adımlarla ilerlemek için gereken mücadeleyi veriyoruz. Yeni olan takımımızın birbirine alışma süreci var. Bu sürecin sonunda her şeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum." 
 
Hocamız hırslı 
 
Hacıosmanoğlu, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile sürekli olarak istişare yaptıklarını da vurgulayarak, "Hocamız maç içerisindeki kazanma arzusuyla agresif davrandı ve bu nedenle tribüne gönderildi. Takımımız zamanla oturup onun istediklerini yaptıkça o da rahatlayacaktır. Bu kazanma hırsından kaynaklanıyor. Belki de çoğumuz orada olsak aynı tepkiyi verirdik. Biraz daha zamana ihtiyacı var ve biz kendisine bu konuda çok güveniyoruz" ded
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor