Hakemden Fener'e büyük kıyak

Eskişehir-F.Bahçe maçına hakem Kuddusi Müftüoğlu damga vurdu. 29'da Alex'in Eskişehir kalecisi Ivesa'yı geçtikten sonra düşürülmesi penaltıydı. Müftüoğlu bu pozisyonda doğru kararı verdi ancak top kırmızı-siyahlılardan Tayfun'a doğru gelirken Ivesa'yı atm

Hakemden Fener'e büyük kıyak
Eskişehir-F.Bahçe maçına hakem Kuddusi Müftüoğlu damga vurdu. 29'da Alex'in Eskişehir kalecisi Ivesa'yı geçtikten sonra düşürülmesi penaltıydı.

Müftüoğlu bu pozisyonda doğru kararı verdi ancak top kırmızı-siyahlılardan Tayfun'a doğru gelirken Ivesa'yı atması çok tartışıldı. 35'te ise Carlos'un göğsüyle yapmaya çalıştığı geri pasta top kale çizgisini geçtikten sonra Volkan tarafından çıkartıldı. Müftüoğlu golü vermeyip maçı devam ettirince Eskişehir teknik heyeti ve tribünler ayaklandı. Bu pozisyonda yardımcı hakem Cem Satman'ı iterek sahaya attığı tespit edilen Eskişehir'in yardımcı antrenörü Bülent Albayrak tribüne gönderildi.



Yorumcu Erman Toroğlu'nun pozisyonlarla ilgili görüşü şöyle oldu: "Penaltı doğru, Ivesa'ya gösterilen kırmızı kart yanlış. Çünkü olay, kalecinin müdahale alanı içinde. Zaten Müftüoğlu kartı 88 saniye sonra çıkartabildi. Eskişehir'in atağında da top bence kaleye girmişti."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor