Hakem sayısı 6 oldu

FIFA'nın bir süredir gündeminde yer alan ancak henüz hayat geçirilemeyen fazladan 2 hakem uygulama, Brezilya Futbol Federasyonu tarafından ilk kez bir resmi maçta denendi. Maracana Stadı'nda oynanan Botafogo-Flamengo eyalet şampiyonası final maçında, saha
Hakem sayısı 6 oldu
FIFA'nın bir süredir gündeminde yer alan ancak henüz hayat geçirilemeyen fazladan 2 hakem uygulama, Brezilya Futbol Federasyonu tarafından ilk kez bir resmi maçta denendi. Maracana Stadı'nda oynanan Botafogo-Flamengo eyalet şampiyonası final maçında, sahada tam 6 hakem yer aldı. 2-2 sona eren maçta fazladan görev alan 2 hakem, kale arkasında yer aldı.

Maç öncesi yapılan kale ağlarının kontrolünü 5 hakemin birden yapması ise ortaya bu ilginç görüntünün çıkmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.