Hakem rezaleti!

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında Trabzonspor sahasında Rostov'u 2-0 yendi.Karşılaşmaya hakem kararları damga vurdu. Üst üste yapılan hakem hataları taraftarı da çileden çıkardı.Maç boyunca basit fauller veren hakem Gediminas Mazeika özellikle ka

Hakem rezaleti!

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında Trabzonspor sahasında Rostov'u 2-0 yendi.

Karşılaşmaya hakem kararları damga vurdu. Üst üste yapılan hakem hataları taraftarı da çileden çıkardı.

Maç boyunca basit fauller veren hakem Gediminas Mazeika özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında ceza sahası içinde Yusuf'a yapılan sert hareket sonrası penaltı vermesi gerekirken bu pozisyonu es geçti.

İlk yarıda Sefa Yılmaz'ın defansı geçerek kaleye yöneldiği anda son adam Bastos'un yaptığı sert faulün ardından hakem sarı kart göstermekle yetindi.

Trabzonspor'un ilk golündeki ofsaytı da atlayan hakem birçok pozisyonda da hatalı kararlar verdi. Mazeika bu performansıyla sınıfta kalırken taraftarlardan da sert eleştiriler aldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor