Hakem öne çıkmamış!

Beşiktaş kendini böyle avuttu

Hakem öne çıkmamış!
Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından yöneticiler Ahmet Nur Çebi ve Metin Albayrak açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söylerken; "Güzel maçtı. Hayırlı olsun yol daha çok uzun. Erkenden konuşmaya gerek yok. Şampiyonluk için çok erken. Şampiyonluğun en büyük adayı biziz ama diğer kulüpler de güçlü. Ligde bütün takımlar iyi. Bu sene de şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

"HAKEMİN ÖNE ÇIKTIĞINI DÜŞÜNMÜYORUM"
Albayrak, hakem kararlarının çok da önemli olmadığını söylerken; "Bizim için önemliydi. Bugün kazandığımız için mutluyuz. Bizim üslubumuz ve tarzımız hakemleri tek tek pozisyonlarla incelemek tarzımız değil. Hakemin çok fazla öne çıktığını düşünmüyorum. Penaltı, penaltıydı. Aboubakar'ın pozisyonu penaltı değildi. Tek tek bakarsak, sonunu getiremeyiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor