Hakem Korneri gösterdi

TRABZONSPOR TARAFTARI ÇOK ÜZÜLÜCEKTrabzonspor Tribünlerinde bir hayli gurubun olduğu ve bu gurupların ise bölündüğünü camia tarafından biliniyor. PASSOLİG uygulaması ile birlikte bu gurupların nasıl şekilleneceği ise bilinmiyor. Trabzonspor taraftarının b

Hakem Korneri gösterdi

TRABZONSPOR TARAFTARI ÇOK ÜZÜLÜCEK

Trabzonspor Tribünlerinde bir hayli gurubun olduğu ve bu gurupların ise bölündüğünü camia tarafından biliniyor. PASSOLİG uygulaması ile birlikte bu gurupların nasıl şekilleneceği ise bilinmiyor. Trabzonspor taraftarının bu uygulama ile bir sorunu daha var. Banka üzerinden yapılacak olan havalenin ücreti taraftara külfet getirecek. Taraftarlar kart için 15-25 TL ve aldıkları her bilet için 2 lira ödeyecekler.

- S&P'nin son raporuna göre bankanın sahibi Çalık Holding, 1.3 milyar dolar kısa vadeli borcuyla yatırım yapılabilir seviyenin altı basamak altında derecelendiriliyor.

- Yazar Tuğrul Akşar, asıl amacın, Aktifbank'ın yeni bir müşteri kitlesine erişimini sağlamak olduğunu dile getirirken, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Kemal Hacıoğlu, Aktifbank'ın 100 milyon liralık maliyeti karşılayacağını, ayrıca önümüzdeki 10 yıl içinde kulüplere verilmek üzere en az 150 milyon lira taahhüt ettiğini, Ağustos ayında da federasyona 15 milyon TL ödeyeceğini kaydetti. Hacıoğlu, Çalık'ın şirketi E-Kent'in ihaleyi 104 açık artırma turundan sonra kazandığını belirtti.

Fakat Trabzon'da Aktifbank bulunmuyor. Bu bankanın bulunmaması ise beraberinde Bordo Mavili taraftara ikinci sorun yaşatıyor. Herhangi bir bankadan giderek işlem yapacak olan taraftarımız bu işleme ekstra para verecek.

TRABZONSPOR'U TORPİL BİTİRDİ

Son dönemlerde Trabzon Camiasını sürekli olarak dile getirdiği bir durum var.

Nedir bu durum dediğiniz duyar gibiyim. Sürekli olarak Trabzonspor'a alt yapıdan oyuncu kazandırılmak isteniyor. Belki neden kazanılmıyor. Hiç merak ettiniz mi? Trabzonspor'un alt yapısında bulunan takımların çoğunluğu neden 15 seneden beri oyuncu yetiştirmiyor diye. Evet, son dönemlerde artan bu söyleme yine artan bir cevap var.

Torpil nedeni ileymiş. Bu sözden şunu anladık Torpil yapılan yeteneksiz çocuklar yetnekli torpilsizlerin önüne geçinde Trabzonspor'un A Takımı komple yabancı oldu. Bu durumun bir an önce düzeltilmesi gerek.

TRABZONSPOR 196 FUTBOLCU

Trabzon Medyası hergün birini yazıyor. Hemen hemen her gün manşetlerde bir İsim Trabzonspor'a transfer ediyorlar. Oturduk saydık 4 ayda Trabzon Medyasına, Ulusal medya'da dahil olmak üzere 196 futbolcu yazılmış çizilmiş.

Bu oyuncuların hiç biride Trabzonspor'a gelmek için işlem bile başlatılmamış. Bunu buraya yazdığımız için bize kızan bir kaç spor yorumcusunun da olacağını biliyoruz ama 196 oyuncu yazılım bir tanesi olumlu olmayınca buraya da yazmamız gerektiğiniz düşünüyorum.

TRABZONSPORLULUKTAN GEÇİNENLER 

Son dönemlerde Trabzonspor'u kullanan sanatçılar ve yazarlarda artış olduğu gözlemleniyor. Kim bu isimler diyerek yazarak birilerini rencide etmek istemiyorum ama baktığınız zaman son duruma sırtına Trabzonspor formasını giyen önce Trabzon'da sahneye çıkıyor. taraftarımız ona az ilgi gösterdiğinde ise ünlü oldum diyor.

 Sonrasında ulusal medyaya çıktıklarında ise bir daha ağızlarına Trabzonspor'u almıyorlar. Buda akıllara 3 Trabzonsporlu vardır sözünü getiriyor. Gerçek Trabzonsporlular, Trabzonsporlu geçinenler, Trabzonspor'dan geçinenler. Bunlara dikkat etsek iyi olur... 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor