Hakem katliamına Onur engeli!

Trabzonspor'un kaderiyle yine hakemler oynadı. Bordo mavili ekibin net penaltısı vermezken Bursasporlu oyuncunun da kırmızı kartını atlayarak skora etki yaptı. Trabzonspor kalecisi Onur ise adeta hakemin skora etki etme çabasına aynı dakika içerisinde kur

Hakem katliamına Onur engeli!
Trabzonspor'un kaderiyle yine hakemler oynadı. Bordo mavili ekibin net penaltısı vermezken Bursasporlu oyuncunun da kırmızı kartını atlayarak skora etki yaptı. Trabzonspor kalecisi Onur ise adeta hakemin skora etki etme çabasına aynı dakika içerisinde kurtardığı 3 golle cevap verdi.
 
 
Trabzonspor, Süper Lig'in 32. haftasında Bursaspor ile 2-2 berabere kalarak Avrupa inadını sürdürdü. Bursa'da ev sahibi takımın cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların izlediği maçta dikkat çeken iki önemli şey vardı. Biri hakem Çağatay Şahan'ın bordo-mavili takımın net bir penaltısını vermemesi, diğeri de Onur'un olağanüstü kurtarışları. 10. dakikada Bekir ve 60'ta Belluschi ile 2 kez yenik duruma düşen Fırtına, 29'da Henrique ve 90+4'te Kadir Keleş ile bir puanı kurtardı. İlk kez Trabzonspor maçı yöneten hakem Çağatay Şahan, 75. dakikada Karadeniz ekibinin buz gibi bir penaltısını vermedi. Henrique, cezası sahası içinde kendisine atılan topu önüne aldı ancak arkadan gelen Bursasporlu Ethem topa elle müdahale etti. Hakem bu pozisyona "Devam" derken, bordo-mavililer uzun süre isyan etti. Hakem, penaltının yanında Ethem'i de son adam olduğu için atmalıydı. 
 
11 şutun 8 tanesini kurtardı 
Bordo-mavili takımın kalecisi Onur Kıvrak dün bir kez daha devleşti. Kalesinde büyük tehlikeler yaşayan milli eldiven, maç boyunca Bursaspor'un toplam 11 isabetli şutunun 8'ini kurtardı. 25 yaşındaki kaleci özellikle 28'de Sestak, 65'te Belluschi, 73'te Ozan, 90+3'te Volkan Şen ve Fernandao'nun 3 net pozisyonunu kurtardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler