Hakem futbolcuları unuttu

İngiliz ekibi Arsenal sahaya 9 kişi çıktığı halde bunun farkına varamayan maçın hakemi Claus Bo Larsen, mücadelenin ikinci yarısını başlattı. William Gallas ve Kolo Toure'nin soyunma odası koridorlarından koşarak gelmesinin ardından Danimarkalı hakem, maç

Hakem futbolcuları unuttu

İngiliz ekibi Arsenal sahaya 9 kişi çıktığı halde bunun farkına varamayan maçın hakemi Claus Bo Larsen, mücadelenin ikinci yarısını başlattı. William Gallas ve Kolo Toure'nin soyunma odası koridorlarından koşarak gelmesinin ardından Danimarkalı hakem, maçı durdurdu ve sadece Toure'ye sarı kart gösterdi. Bu olaydan sonra Larsen, mücadeleyi tekrar başlattı ve oyun kaldığı yerden devam etti.

Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu, yaşanan ilginç olayla ilgili olarak şunları söyledi:

"Danimarkalı hakem ikinci yarıyı, 4. hakem aracılığıyla bu iki oyuncunun akıbetini öğrendikten sonra başlattı. Daha sonra oyuna gelen oyunculardan Toure, hakemin izni olmadan sahaya girmesi sonucu sarı kartla cezalandırıldı. Bu karar doğrudur. Hakemin sarı kart gösterme sebebi oyuncunun kendisinden izin alınmadan oyuna girmesi olmuştur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler