"Hakem fırsatı değerlendirdi"

Yaşanan olayların ardından  iptal edilen Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası Trabzonspor cephesinden ilk açıklama geldi.Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan hakemin fırsatı atlamadığını belirterek şöyle konuştu;"Ben 2 - 3 gün önceki demecimde söyledim bu

"Hakem fırsatı değerlendirdi"

Yaşanan olayların ardından  iptal edilen Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası Trabzonspor cephesinden ilk açıklama geldi.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan hakemin fırsatı atlamadığını belirterek şöyle konuştu;

"Ben 2 - 3 gün önceki demecimde söyledim bu hakem en küçük hatayı atlamaz.  Hakem aradığı fırsatı buldu ve maçı tatil etti. ilk yarının bitmesine 15 saniye varken oyunu terketti. Hakem orada ilk yarıyı bitirerek gerekli uyarıları yapabilirdi ancak hakem fırsatı değerlendirdi. Eğer bu maçı devam ettirse Fenerbahçe'nin onu mahfedeceiğini biliyordu ve en küçük fırsatı değerlendirdi. Ulusal medyada ortam çok gerildi bize İstanbul'da yapılanları çabuk unuttuk. Bizi orada kendimizi savunarak kurtulduk.Volkan her türlü provaksyonu yaptı ve maçı tatil ettirdi. Bir gemi kaptanı gemisini nasıl yüzdürmek için ne manevra yapması gerekiyorsa yaptı ve taraftarı isyan noktasına getirdi. Provakasyonla istediklerini aldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor