Hakem Fenerbahçeli boksörü tutunca

Haber61 – Haber Merkezi – Türkiye Boks Federasyonu'nun Trabzon'da düzenlediği Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonasında hakem hataları nedeni ile arbede çıktı. 60 Kg Yarı final karşılaşmasında karşı karşıya gelen Trabzon temsilcisi İskender Günen il

Hakem Fenerbahçeli boksörü tutunca

Haber61 – Haber Merkezi – Türkiye Boks Federasyonu'nun Trabzon'da düzenlediği Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonasında hakem hataları nedeni ile arbede çıktı. 60 Kg Yarı final karşılaşmasında karşı karşıya gelen Trabzon temsilcisi İskender Günen ile Fenerbahçe Boks Kulübü sporcusu Tarık Sözer karşılaşmasında hakemler arka arkaya hata yapınca spor salonunda bir anda arbede yaşandı.

Trabzonlu Boksör Günen 1 ve 2 raunda üstün girerken 3’ncü raundun sonunda orta hakem Sarı Lacivertli kulübün elini kaldırınca bir anda salon şok oldu. Karşılaşmayı seyretmeye gelen boks tutkunları orta ve yan masa hakemlerine tepki gösterince hakemler polis ekiplerinden yardım istedi.

Şampiyonada hazır bekleyen Trabzon emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube ekipleri final karşılaşmalarının bulunduğu ring etrafındaki geniş güvenlik önlemi aldı. Polis ekipleri karşılaşmayı yöneten hakemleri aralarına aldıktan sonra turnuvaya 30 dakika ara verildi. Bu arada 19 Mayıs Spor salonu tribünleri boşatıldı. 

Haber : Şükrü Üçüncü 

111-003.jpg

112-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor