Hakem Er Meydanından Kaçtı

Afşin Eshab-ı Kehf Kültür Sanat ve Karakucak Güreş Festivali kapsamında düzenlenen karakucak turnuvasında hakem olarak görev alan Zekeriye Hopur, Mustafa Özdemir ile Mithat Har'ın müsabakasını yönetti. Hakem Hopur'un, müsabaka sonunda Mustafa Özdemir'i ga

Hakem Er Meydanından Kaçtı


Afşin Eshab-ı Kehf Kültür Sanat ve Karakucak Güreş Festivali kapsamında düzenlenen karakucak turnuvasında hakem olarak görev alan Zekeriye Hopur, Mustafa Özdemir ile Mithat Har'ın müsabakasını yönetti. Hakem Hopur'un, müsabaka sonunda Mustafa Özdemir'i galip ilan etmesine sinirlenen bir grup seyirci güreş sahasına girdi.

Sahaya giren seyirciler, bir süre tartıştıkları hakem Zekeriye Hopur'u darp etmek istedi. Darp edileceğini anlayan Hopur, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan ve Afşin Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu'nun oturduğu protokole doğru koştu.

Zekeriye Hopur, polisler sahaya giren seyircileri yatıştırıncaya kadar Afşin Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu'nun yanından ayrılmadı. Güreşlere, güvenlik güçlerinin sahaya giren seyircileri yatıştırmasının ardından devam edildi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor