Hakem dikkat sahada köpek var

Köpeğin canının yandığını düşünen bir futbolcu, hayvanı kucağına alarak saha kenarına bıraktı. Fener Sahası'nda, Zonguldak Birinci Amatör Küme play-off mücadelesinde, Pehlivanlar Spor ve Ereğli Devlet Hastanesi karşılaştı. Maçın 35. dakikasında sahaya bir

Hakem dikkat sahada köpek var
Köpeğin canının yandığını düşünen bir futbolcu, hayvanı kucağına alarak saha kenarına bıraktı.

Fener Sahası'nda, Zonguldak Birinci Amatör Küme play-off mücadelesinde, Pehlivanlar Spor ve Ereğli Devlet Hastanesi karşılaştı.

Maçın 35. dakikasında sahaya bir köpek girdiğini gören yan hakem, bayrağını kaldırarak orta hakemi uyardı. Sahada gezinen köpek, bir süre sonra orta hakemin yanına giderek yere yattı. Hakemin sevdiği hayvan, futbolcuların çevresinde koşarak oyun oynamasının ardından görevlilerce dışarı çıkarılmak istendi.

Bir görevlinin ense bölgesinden tutarak saha dışına sürüklediği köpek, tekrar yere yattı. Hayvanın canının yandığını düşünen Ereğli Devlet Hastanesi futbolcusu Osman, köpeği kucağına alarak sahanın dışına bıraktı.

Taraftarın arasına giren köpek, daha sonra kaçtı. Bir süre duraklayan maçı Ereğli Devlet Hastanesi 5-1 kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler