Hakem Benfica'nın 12. adamıydı!

Hakem Studer, Adrian'ın nizami golünü ofsayt gerekçesiyle saymayıp büyük skandala imza attıTrabzonspor, Avrupa'nın dev ekiplerinden Benfica'ya kendi sahasında kök söktürürken, maçın İsviçreli düdüğü Stephan Studer tam bir faciaydı. 90 dakika boyunca Trabz

Hakem Benfica'nın 12. adamıydı!

Hakem Studer, Adrian'ın nizami golünü ofsayt gerekçesiyle saymayıp büyük skandala imza attı

Trabzonspor, Avrupa'nın dev ekiplerinden Benfica'ya kendi sahasında kök söktürürken, maçın İsviçreli düdüğü Stephan Studer tam bir faciaydı. 90 dakika boyunca Trabzonspor aleyhine birçok yanlış karar veren Studer en büyük hatasını ise 27'nci dakikada yaptı. Bu dakikada Trabzonspor'un geliştirdiği organize atakta, Colman'ın pasında topla buluşan Adrian topu Benfica ağlarına gönderdi. Ancak İsviçreli hakem Studer bu pozisyonda Adrian'ın ofsayt olduğu gerekçesiyle golü vermeyerek adeta bir skandala imza attı.

12'nci Benfica'lı gibiydi

Studer bu pozisyonun dışında da ekibimiz aleyhine birçok karar verdi. Benfica'nın sertliğine göz yuman İsviçreli hakem, takdir haklarını da çoğunlukla Portekiz ekibinden yana kullandı. Hakemin bu taraflı yönetimi Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'i de çileden çıkardı. Güneş faul gerekçesiyle Trabzon'un önemli bir atağını kesen hakeme kenara kadar gelerek tepki gösterdi. Bordo-mavili futbolcular da hakemden şikayet ederek "Hep aleyhimize çalıştı. Adeta rakip takımın 12'nci oyuncusu gibiydi" dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler