Hakan'a nazar değdi

Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'a 3-2 yenilerek elendiği karşılaşmada ortaya koyduğu futbol beğenilmezken son haftaların formda ismi Hakan Arıkan da hayal kırıklığı yarattı.Onur Kıvrak'ın sakatlanmasıyla kalede yaşanan sıkıntıyı çözmek

Hakan'a nazar değdi

Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'a 3-2 yenilerek elendiği karşılaşmada ortaya koyduğu futbol beğenilmezken son haftaların formda ismi Hakan Arıkan da hayal kırıklığı yarattı.

Onur Kıvrak'ın sakatlanmasıyla kalede yaşanan sıkıntıyı çözmek adına transfer edilen Hakan Arıkan geldiği günden itibaren çıktığı maçlarda çok iyi performans göstererek alkış toplamıştı. Fenerbahçe karşılaşmasında da alınan 1 puanın mimarı olan ve büyük övgü alan tecrübeli kaleci Sivasspor maçında ise kendisinden beklenmeyen bir hata yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısında Utaka'nın skoru 1-0'a taşıyan golünde kapattığı köşeden gol yiyen Hakan'ın morali oldukça bozuk görünürken taraftarlar da yetenekli kaleciye "Nazar değdi" yorumlarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor