Hakan Şükür'e büyük onur

Türk futbol tarihinin en golcü futbolcusu olan Şükür, daha önce birçok efsane futbolcunun kazandığı "altın ayak" ödülüne layık görüldü. Futbolun prestijli ödüllerinden biri olarak görülen ve her yıl Monaco'da verilen "altın ayak" ödülüne Hakan Şükür layık

Hakan Şükür'e büyük onur
Türk futbol tarihinin en golcü futbolcusu olan Şükür, daha önce birçok efsane futbolcunun kazandığı "altın ayak" ödülüne layık görüldü.
 
Futbolun prestijli ödüllerinden biri olarak görülen ve her yıl Monaco'da verilen "altın ayak" ödülüne Hakan Şükür layık görüldü.
 
Daha önce Ronaldo, Roberto Carlos, Ryan Giggs, Del Piero ve Didier Drogba gibi yıldız isimlerin kazandığı ödül öncesi Monaco'da bir basın toplantısı düzenlendi. Etkinliğe Hakan Şükür'ün yanı sıra efsane futbolcular; Antonin Panenka, Roger Milla ve Jan-Merie faff da katıldı.
 
Türk futbol tarihinin en golcü ismi olarak altın ayak ödülüne layık görülen Hakan Şükür'ün ayak izi, bundan böyle Monaco sahilinde ölümsüzleşecek. Hakan Şükür, daha önce bu onura layık görülen birçok isim gibi ayak izini Monaco prensliğinin önünde yer alan sahil şeridine bırakacak.
 
Altın ayak ödülü her yıl, 28 yaş üstü futbolculara kariyerlerinde elde ettikleri başarılar nedeniyle veriliyor. Ödülü için gazeteciler 10 aday belirliyor ve aday isimler internet üzerinden oylanıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor