Hakan Şükür ile Şenol Güneş ne konuştu?

İstanbul Bağımsız Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür, Bursaspor Özlüce Tesisleri'ne gelerek Teknik Direktör Şenol Güneş'i ziyaret etti. "İşte yeni golcümüz ama biraz geç kaldık" diyerek Hakan Şükür'ü tanıtan Şenol Güneş ile Şükür arasında esp

Hakan Şükür ile Şenol Güneş ne konuştu?
İstanbul Bağımsız Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür, Bursaspor Özlüce Tesisleri'ne gelerek Teknik Direktör Şenol Güneş'i ziyaret etti. "İşte yeni golcümüz ama biraz geç kaldık" diyerek Hakan Şükür'ü tanıtan Şenol Güneş ile Şükür arasında esprili konuşmalar yaşandı. 
 
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Bursaspor hazırlıklarına devam etti. Yeşil beyazlı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas press ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Sakatlığı bulunan Bakambu ile Fernandao ısınma çalışmasının ardından antrenmanı yarıda bıraktı. 
 
Antrenmanı Hakan Şükür de bir süre izledi. Teknik Direktör Şenol Güneş ile saha kenarında uzun süre oturup sohbet eden Hakan Şükür ile Güneş arasında neşeli sohbet yaşandı. Güneş'in, Hakan Şükür için, "İşte yeni golcümüz ama biraz geç kaldık. Hem burada oynamış, buranın çocuğu olarak görüyoruz, hem golcü alacağız." demesi gülüşmelere neden oldu.
 
"MAÇ SAATLERİ HER HAFTA DEĞİŞMESİN"
 
Sohbet sırasında maç saatlerine değinen Şenol Güneş, bir hafta 21.30, diğer hafta 13.30'da maç yapmalarının kendilerini zorladığını dile getirdi. Güneş, "Önceden 13.30'da yemek yiyorduk şimdi maç yapıyoruz. Bir hafta 20.00 öbür hafta 13.30 yapılıyor. Kardeşim bana o zaman 13.30 yap ben de bileyim programımı yapayım. Sen büyükleri yayınları düşünüyor onları yap o zaman beni 13.30 yap ben de ona göre çalışayım. Programım belli ama düzen gerekiyor. En çok bizi 13.30'a koymuşlar. O zaman bir ay 2 ay yap beni, ben onu kabul ederim." diye konuştu.
 
"BEŞİKTAŞ DİNLENSİN DİYE BİZİM MAÇI 21.30'A ALDILAR"
 
Geçtiğimiz hafta oynanan Beşiktaş maçının 21.30'da oynanmasını eleştiren Güneş, "Hocası bağırıyor, 'programda bize haksızlık yaptılar' diye, tamam doğru ama bizim maçı niye 21.30'a aldılar, Beşiktaş dinlensin diye. Onu söylemiyor ama." dedi.
 
Maçın ilk yarısında antrenör her türlü hakareti yaptı yan hakeme oyuna, ama ne zaman ki skoru aldı hiçbir sorun yok. Hiç kimse ağzını açmıyor. Biz derdimizi anlatamıyoruz. Bunun benim oyunuma bir katkısı yok ama bu yanlışsa bu da yanlış. Şimdi biz konuşsak bir şey desek hakeme, 'hocam çok konuşuyorsun hakemle ilgili' derler. Ama adam her türlü hakareti yaptı. Ama Türk hakemler bu hakareti hak ediyorlar. Biz bir şey desek, 'aman susun ne olur' diyorlar. Tamam konuşmayacağız biz, ama onlar her türlü hakareti yapsın." 
hakan_sukur_eski_kulubunu_ziyaret_etti_h57458.jpg
 
ŞÜKÜR: FERNANDAO İYİ OYUNCU
 
Bursaspor'u yakından takip ettiğini söyleyen Hakan Şükür ise özellikle golcü oyuncu Fernandao'yu beğendiğini dile getirdi. Şenol Güneş ise, şu değerlendirmeyi yaptı: 
 
"Çok iyi ama verim olarak daha iyi olmalı. O duruma gelemedi. Topu tutuyor ayağında. Verip çıkmaları yapsa hem zinde kalacak hem oyunu hızlandıracak. Pas arıyor, daha iyisini arıyor. Fiziğine göre oyunculuğu iyi." 
 
"GALATASARAY YA DA BEŞİKTAŞ MAÇINDAN BİRİNİ ALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORDUM"
 
Bursaspor'un şuandaki durumunu değerlendiren Şenol Güneş, "Galatasaray, Beşiktaş maçından birisini alacağımızı düşünüyordum. Oyunumuz ona müsaitti ama çok basit hatalar yapıyoruz. Mesela golde çıkarken kaptırdık, taç atıldı, 7 oyuncu var, pozisyon almada geç kalınca oldu. Beşiktaş'ın üç tane atağı vardı, üçü de bizden kaynaklandı, Beşiktaş'a iyi diyorlar. Biz oynuyoruz atamayınca biz kötü oluyoruz." diye konuştu. 
 
"PASSOLİG ZAMANSIZ YAPILDI"
 
Passolig nedeniyle seyircilerin statlara gelmemesinin konuşulduğu sohbette Şenol Güneş, "Passolig iyi ama öyle zamansız yapıldı ki. Alt yapısı hazırlanmadı. Zaten şike süreci ile başlayan futbol krizi hala devam ediyor. Kaçan bir seyirci var. Futbolun seyir zevkini kaçıran maçlar oluyor. Ben de gitmem seyretmem yani. Millet niye maça gitsin bir heyecan istiyor. Takımını seviyor ama heyecan istiyor. Buna bağlı passolig'i koydular. Biz de bilmiyoruz, ben hala anlamış değilim tam olarak. Niyet iyi ama zamanlama iyi değil." yorumunu yaptı. 
 
Hakan Şükür de, "Ben de aynı şeyi düşünüyorum niyet iyi ama zamanlama belki sıkıntılı, böyle bir süreçte özellikle." değerlendirmesinde bulundu. 
 
"SEYİRCİNİN SAHAYA GELECEĞİNE İNANIYORUM"
 
Şenol Güneş, Bursaspor seyircisinin ilerde maçlara geleceğine inandığını belirterek, "Birkaç tane galibiyet alsak seri sonuçlar alsak seyircimizin sahaya geleceğine inanıyorum ama bu biraz zaman alacak. Şimdi iki maçtan birini yensek üçüncüyü, 6 puan var. Takım iyi oynayınca Türkiye gündemine girince seyirci geliyor. Ama şimdi güvensizlik, passolig hepsi tartışılıyor. Geçen sene transferler yapılmış, başarısız sonuçlar alınmış hepsi seyircinin kafasında şuan." dedi.
 
Bu arada Bursaspor'un genç golcüsü Enes Ünal'ı sorun Hakan Şükür, Enes'in çok kaliteli bir oyuncu olduğunu söyledi. Enes'in daha çok genç olduğunu belirten Şenol Güneş ise fiziğinin iyi olduğunu, teknik olduğunu ancak biraz daha agresif olması gerektiğini, ikili mücadelelerde hırpalanmamasını istediğini ifade etti. 
 
Şükür, Bursaspor'un milli oyuncusu Ozan Tufan'dan da övgüyle söz etti. Teknik Direktör Şenol Güneş, Hakan Şükür'e Bursaspor forması hediye etti. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor