Hakan için harcanan rakam tartışılıyor!

Onur Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından kaleyi devralan Fatih ve İbrahim'den beklediği verimi alamayan Trabzonspor Kayserispor'dan Hakan Arıkan'ı kadrosuna kattı. Maddi açıdan zor günler geçiren ve henüz futbolcu satışından da gelir sağlayamayan Trabzonsp

Hakan için harcanan rakam tartışılıyor!

Onur Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından kaleyi devralan Fatih ve İbrahim'den beklediği verimi alamayan Trabzonspor Kayserispor'dan Hakan Arıkan'ı kadrosuna kattı. Maddi açıdan zor günler geçiren ve henüz futbolcu satışından da gelir sağlayamayan Trabzonspor, bu transfer için yarım sezonluğuna Kayserispor’a 550 Bin Euro Hakan’a  ise  1.400.000. TL ödeyecek.

Hakan transferi için ödenecek bu rakamlar sosyal medyada ise taraftarlar arasında en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Transfermarkt değeri 800 Bin Euro olan Hakan için yarım sezonluğuna Kayserispor’a 550 Bin Euro verilmesine tepki gösteren bir çok taraftar bu paralara Avrupa’da birçok takımın kaliteli isimleri kiralık olarak kadrosuna kattığına işaret etti. Hakan’a verilecek yıllık ücret de tartışmalara neden olurken PTT 1.Lig’den gelmesine karşın neden bu kadar yüksek paralar verildiği sorgulandı.

Öte yandan bazı taraftarlar ise tecrübeli kalecinin iyi bir tercih olduğunu savunarak maddi açıdan kulübü çok fazla zorlamayacağını öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler