Hakan Arıkan,"Kalem gole kapalı"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un kiralık yıldızı Hakan Arıkan, İstanbul’da oynan Fenerbahçe maçında devleşmesi yerli yabancı bir çok spor medyasının gündeminde yer altı. Özellikle Bordo Mavili kulübün kaptanı Onur’un sakatlığı sonrası kalede sorun

Hakan Arıkan,"Kalem gole kapalı"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un kiralık yıldızı Hakan Arıkan, İstanbul’da oynan Fenerbahçe maçında devleşmesi yerli yabancı bir çok spor medyasının gündeminde yer altı. Özellikle Bordo Mavili kulübün kaptanı Onur’un sakatlığı sonrası kalede sorun yaşayan Trabzonspor, Arıkan ile yeni bir başlangıç yapmış oldu.

Maçtan 2 gün sonra konuşan Hakan Arıkan, “ İyi bir karşılaşma oldu ve bende bu oyunda performansım ile iyiydim. Sadece kendim değil önümdeki oyuncu arkadaşlarım yani defansta çok iyiydi. Bu maçı geride bıraktık ve önümüzdeki karşılaşmalara odaklandık. Buraya geldiğimde bana taraftar çok ilgi gösterdi. Bana güvendiler. Bende onların bu sevgisini asla boşa çıkarmayacağım. Kalem gole kapalı merak etmesinler.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler