Hakan Arıkan transferi bitiyor!

Geçen sezon Trabzonspor'un kalesini koruyan, sezon sonunda ise sözleşme şartlarında anlaşamayarak kulüpten ayrılan Hakan Arıkan Galatasaraya transfer olmak üzere. Sinan Bolat'ın ayrılmasının ardından Eray İşcan'ın da vasat performansı nedeniyle yedek kale

Hakan Arıkan transferi bitiyor!
Geçen sezon Trabzonspor'un kalesini koruyan, sezon sonunda ise sözleşme şartlarında anlaşamayarak kulüpten ayrılan Hakan Arıkan Galatasaraya transfer olmak üzere.
 
Sinan Bolat'ın ayrılmasının ardından Eray İşcan'ın da vasat performansı nedeniyle yedek kaleci almak isteyen G.Saray'da artık eldeki tek aday Hakan Arıkan... Sinan Bolat, kendisine yeni sezon için önerilen rakamı kabul etmezken Club Brugge ile anlaşmaya çok yakın. Bu durum nedeniyle de Cimbom geçen sezonu Trabzonspor'da tamamlayan Hakan Arıkan için Kayserispor ile görüşmelere başlarken pazarlıklar da takas üzerinde yoğunlaştı. 
 
32 yaşındaki deneyimli file bekçisi için bonservis ödemek istemeyen G.Saray, kullanmayacağı isimleri Kayseri yönetimine iletirken Furkan Özçal'ın kesin olarak masada olduğu görüşmelerde diğer oyuncular için görüşmeler sürüyor. Hakan Arıkan ise G.Saray'a gelmeye çoktan hazır durumda...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor