Hakan Arıkan, Kayseri'ye dönecek mi?

Onur Kıvrak'ın sakatlığı sonrası Ersun Yanal'ın ısrarı ile kiralanan 32 yaşındaki file bekçisi ile görüşen ve takımda kalmak isteyip istemediğini soran yöneticiler, "Siz kulübümle anlaşın, ben imzaya hazırım" yanıtını aldı. Bunun üzerine Kayserispor ile t

Hakan Arıkan, Kayseri'ye dönecek mi?

Onur Kıvrak'ın sakatlığı sonrası Ersun Yanal'ın ısrarı ile kiralanan 32 yaşındaki file bekçisi ile görüşen ve takımda kalmak isteyip istemediğini soran yöneticiler, "Siz kulübümle anlaşın, ben imzaya hazırım" yanıtını aldı. Bunun üzerine Kayserispor ile temasa geçen bordo-mavili yöneticiler ilk görüşmede mesafe kaydetti. 

Trabzonspor yöneticisi Yakup Aslan, "Bizim kalecimiz Onur, Türkiye'nin en iyisi. Hakan'ı da alırsak, Türkiye'nin en iyi iki kalecisi bizde olacak. Hakan'ın şehirle, arkadaşlarıyla, hocasıyla uyumu iyi. Bir oyuncu için daha ne aranabilir? Kişiliği karakteri her şeyi mükemmel. Biz almak için gerekeni yapacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor