Hak eden, iyi oynayan kazansın

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu sahasında Ofspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'un başkan yardımcısı İbrahim İskender, zirvedeki yerlerini korumak için bu maçtan galip ayrılmaları gerektiğini söyledi. İskender, yaptığı açıklamada,

Hak eden, iyi oynayan kazansın

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu sahasında Ofspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'un başkan yardımcısı İbrahim İskender, zirvedeki yerlerini korumak için bu maçtan galip ayrılmaları gerektiğini söyledi.

İskender, yaptığı açıklamada, geçen hafta Akçaabat Sebatspor ile 2-2 berabere kalarak önemli 2 puan kaybettiklerini belirterek, ''Galibiyet için çıktığımız bir maçta 3 puan yerine 1 puan aldığımız için üzgünüz'' dedi.
Önlerinde Ofspor maçının olduğunu ifade eden İskender, şunları kaydetti:
''Bu maçın hazırlıklarını iyi bir şekilde sürdürüyoruz. Ofspor iyi bir takım ve iyi kadroları var, her şeyden önce dostluğun ön planda olması gereken bir maça çıkacağız. İki Trabzon takımının maçında öncelikle centilmence bir mücadele olmalı. Bunun için hak eden ve iyi oynayan kazansın. Bizler zirvedeki yerimiz korumak için, Ofspor da zirveden kopmamak için oynayacak. Bunun için çok zor bir maç olacak. Maç sonunda skor ne olursa olsun, Trabzon futbolu kazanmalı.''

Trabzon Karadenizspor'da Gökhan cezalı, İsmail'in de sakat olduğu için Ofspor maçında takımdaki yerlerini alamayacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor