Hagi Trabzonspor'da

Aynı zamanda ülkesinin milli takımının da değişmez ismi olan 24 yaşındaki futbolcu oldukça uzun uğraşların ardından Bordo-Mavililer'e 'evet' dedi. Böylece Galatasaray'a giden Selçuk İnan'ın da boşluğunu dolduran Trabzonspor, dış transferi büyük ölçüde kap

Hagi Trabzonspor'da

Aynı zamanda ülkesinin milli takımının da değişmez ismi olan 24 yaşındaki futbolcu oldukça uzun uğraşların ardından Bordo-Mavililer'e 'evet' dedi. Böylece Galatasaray'a giden Selçuk İnan'ın da boşluğunu dolduran Trabzonspor, dış transferi büyük ölçüde kapattı.

BAŞKAN ÇOK ÇALIŞTI
Her ne kadar ismi Türkiye piyasasında çok duyulmamış olsa da yakın geleceğin yıldız adaylarından biri olarak kabul edilen Adrian için Trabzonspor'un kasasından çıkacak paranın ise 5.5 milyon Euro'yu bulduğu belirtildi. Adrian'ı fanatik olarak transfer için büyük emekler harcayan Başkan Sadri Şener'e sorduk. İlk etapta kendisinin de bu oyuncuya çekince ile yaklaştığını belirten Şener ardından şöyle devam etti:

Ancak gelen raporlar beni de şaşırttı. Zaten hocamızın orta saha için istediği isimlerin başındaydı. Ve o süreçten bu yana kim izlediyse büyük övgüyle bahsetti ondan. Yapılan yakıştırma ise Hagi... Aldığımız taktirde Rumen oyuncunun genç halini transfer edeceğimizi söylüyorlardı, bitirdik. Camiamıza hayırlı olsun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor